Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

La Biblioteca Municipal reforça el seu servei virtual

23/03/2020

La Xarxa de Biblioteques Municipals de la provincia de Barcelona amplia el termini de retorn dels documents prestats fins al 21 d’abril.

La Biblioteca Municipal de les Franqueses reforça el seu servei de manera online. Els usuaris poden fer consultes, plantejar dubtes, fer préstecs digitals, trobar recomanacions de libres, música, pel·lícules… tant per als grans com per als més petits de la casa. Des del servei es treballa per facilitar material i idees que ajudin a alleugerir aquests dies de confinament apostant per la cultura, i alhora uneix esforços per estar al dia del mercat editorial i tenir les darreres novetats disponibles quan es torni a la normalitat.

El usuaris poden:

  • Fer consultes i plantejar dubtes al correu electrònic (Necessites javascript per veure aquest correu-e) i (Necessites javascript per veure aquest correu-e)
  • Realitzar préstecs digitals mitjançant la plataforma ebiblio.cat, on es poden trobar novel·les, contes, revistes, etc.
  • Consultar recursos electrònics a bibliotecavirtual.diba.cat
  • Buscar jocs i recursos digitals per a infants a Gènius

Com a mesura per contenir l’expansió del Covid-19, la Xarxa de Biblioteques Municipals de la província de Barcelona ha ampliat el termini de retorn dels documents prestats fins al 21 d’abril, excepte en el cas d’aquells documents que ja estaven reclamats. També s’ha ampliat el termini per recollir els documents reservats fins a 30 dies. D’aquesta manera, seguint les mesures de seguretat, els usuaris es poden quedar els documents prestats a casa i evitar dipositar-los a la bústia de la biblioteca.

Consulta les guies "Tastets de Cultura Activa" als documents adjunts.

Arxivat a: Cultura
Interior de la Biblioteca Municipal de les Franqueses, situada al Centre Cultural de Bellavista

Arxius adjunts

Darrera actualització d’aquest contingut: 19/04/2024 a les 19:30h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)