Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

L'Ajuntament assumirà els costos dels serveis associats per evitar els ERTO a les plantilles

16/03/2020

La decisió s'ha pres aquest matí com a mesura excepcional i mentre es mantingui l'Estat d'Alarma

La darrera reunió d'urgència de la comissió de la crisi del coronavirus Covid-19 ha pres la decissió mantenir els pagaments a les empreses externes contractades per realitzar diferents serveis al municipi (neteja, manteniment...) per evitar un ERTO (Expedient de Regulació Temporal d'Ocupació)  a les plantilles durant els dies que duri la situació d'excepcionalitat.

Durant la reunió l'alcalde, Francesc Colomé, ha defensat aquesta decisió dient que “els Ajuntaments hem d’ajudar a mantenir l’economia. Són mesures excepcionals per dies excepcionals”. Durant la trobada també s'ha confirmat que les Franqueses comptarà amb tots els serveis bàsics imprescindibles que depenen del consistori com la recollida de residus. També s'exigirà a les empreses concessionàries de serveis municipals que acompleixin les normes de seguretat per evitar l'expansió del coronavirus Covid-19

Arxivat a: Ajuntament
Reunió d'urgència dilluns 16 de març
Darrera actualització d’aquest contingut: 29/05/2020 a les 15:12h
Plan Avanza 2

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)