Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Uns 90 nominats, a la 24a Nit de l'Esport d'aquest divendres

27/02/2020

La festa de l'esport de les Franqueses reunirà prop de cinc-cents assistents

Aquest divendres, 28 de febrer, a les 21 h, un total de 90 nominats i nominades i prop de cinc-cents assistents seran presents a la 24a edició de la Nit de l’Esport que, organitzada pel Patronat Municipal d’Esports, pretén fer un reconeixement públic i premiar les diferents gestes esportives.

Al llarg de la vetllada es coneixeran els millors esportistes de l'any 2019 de les Franqueses, en les diferents categories: amateur, formació i promoció, masculí i femení, i també el millor entrenador/a. A la vegada, també es farà menció especial als finalistes d'aquestes categories i es premiarà aquells esportistes, persones, clubs i entitats locals que han destacat pels seus èxits i dedicació en l'àmbit esportiu.

La Nit de l'Esport compta amb el suport dels clubs i de les entitats esportives de les Franqueses, de la Generalitat de Catalunya i de la Diputació de Barcelona. El responsable i coordinador de seguiment de polítiques esportives de la Generalitat de Catalunya, Quim Perisé, ha confirmat la seva assistència. Per a més informació podeu contactar amb l’àrea d’Esports al telèfon 938 467 083 o a l’adreça de correu electrònic (Necessites javascript per veure aquest correu-e).  

 

 

Arxivat a: Esports
Cartell Nit de l'Esport 2020

Arxius adjunts

Darrera actualització d’aquest contingut: 22/01/2021 a les 13:09h
Plan Avanza 2

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)