Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

L’Escola de Música de les Franqueses presenta el concert Simfonia Galàctica

06/02/2020

L’Orquestra Simfònica de l’EMM aborda un repertori amb les millors bandes sonores de pel·lícules de l'espai.

El proper diumenge 9 de febrer, a les 18.30 h, al Teatre Auditori de Bellavista, tindrà lloc el concert Simfonia Galàctica de la mà de l’Orquestra Simfònica de l’Escola de Música de les Franqueses, amb la col·laboració de la ContraOrquestra del Baix Penedès.

Avatar, 2001 Una Odissea de l’Espai, E.T, La Guerra de les Galàxies,... l’univers ens fa petits, ens fa insignificants. El concepte d’infinit ens pertorba intel·lectualment. Es poden expressar aquests sentiments amb la música? Alguns dels millors compositors ho han aconseguit de manera brillant amb les seves obres mestres. Si a més hi afegim el ritme cinematogràfic propi del cinema d’aventures, ja ho tenim.

El concert Simfonia Galàctica és fruit d’un projecte conjunt de l’Orquestra Simfònica de l’EMM de les Franqueses i la ContraOrquestra del Baix Penedès, que per segon any consecutiu sumen efectius i esforços per abordar un repertori tant difícil tècnicament com engrescador.

Arxivat a: Cultura, Educació
Cartell SIMFONIA GALÀCTICA
Darrera actualització d’aquest contingut: 21/10/2020 a les 08:10h
Plan Avanza 2

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)