Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Afectacions de trànsit per les cavalcades 2020

03/01/2020

Bellavista, Corró d'Avall i Llerona celebraran l'arribada dels Reis d'Orient.

CAVALCADA DE REIS DE BELLAVISTA

A les 17 h, tindrà lloc al parc del Mirador la recepció de Ses Majestats Reis Mags d'Orient. A les 17.30 h, s'iniciarà la cavalcada pels carrers de Bellavista, per aquest motiu detallem les restriccions i recomanacions per poder moure's per la zona afectada.

RECORREGUT DE LA CAVALCADA
Sortida > c. d’Astúries > c. de la Ronda > pg. d’Andalusia > c. de la Travessia > pl. de Catalunya > c. de Provença (sentit contrari de la direcció) > pl. d’Espanya > c. de Girona > c. de la Ronda > c. de Navarra, final de la cavalcada Centre Cultural de Bellavista.

RESTRICCIONS D'ESTACIONAMENT
Es restringirà l'estacionament als següents carrers:
- C. de la Torre Pinós (zona senyalitzada), c. d’ Astúries ambdós laterals, p. d’ Andalusia, lateral dret, c. de la Travessia (lateral esquerre), pl. de Catalunya (des de Travessia a c. de Provença), c. de Provença (des de pl. de Catalunya fins a pl. d’Espanya), c. de Girona (des de pl. d’Espanya fins a c. de Ponent, lateral esquerre), c. de Girona (des de c. de Ponent fins a c. de la Ronda lateral dret), c. de Navarra (prohibit estacionar davant del Centre Cultural, en ambdós laterals).

RESTRICCIONS DE LA CIRCULACIÓ
Es restringirà la circulació temporalment als carrers afectats pel recorregut de la cavalcada. Es recomana fer ús de vies alternatives per accedir als diferents punts de Bellavista. (ex. accés zona de la Ronda per accedir a la part alta de Bellavista).

TRANSPORT PÚBLIC
Durant la celebració de la cavalcada es veurà afectada la circulació de l’autobús urbà. Tot i així es respectaran les parades habituals.

CAVALCADA DE REIS DE CORRÓ D'AVALL

A les 17.20 h, tindrà lloc a la plaça de Joan Sanpera, situada darrere de l'Ajuntament, la recepció de Ses Majestats Reis Mags d'Orient. Un cop arribin, Ses Majestats, faran una volta en cotxes clàssics per la rambla de ctra. de Ribes i finalitzaran a la plaça de l'Ajuntament.
A les 18.35 h s'iniciarà la cavalcada pels carrers de Corró d'Avall, per aquest motiu detallem les restriccions i recomanacions per poder moure's per la zona afectada.

RECORREGUT DE LA CAVALCADA
Sortida > Pl. de l’ Ajuntament > Ctra. de Ribes, rambla lateral dret > Ctra. Ribes fins a l’encreuament de C. de l’Alba > C. de l’Alba fins a plaça de l’Espolsada > final plaça de l'Espolsada.

RESTRICCIONS D’ESTACIONAMENT
Es restringirà l'estacionament als següents carrers:
- Ctra. Ribes darrere de l’Ajuntament, aparcament de l’ Ajuntament, ctra. de Ribes (zona rambla lateral dret sentit Granollers), ctra. de Ribes (des de final de la rambla fins a c. de l’Alba, ambdós laterals), c. de l’Alba (des de ctra. de Ribes fins a c. de Céllecs)

RESTRICCIONS DE LA CIRCULACIÓ
- Temporalment es restringirà la circulació a ctra. de Ribes des de l’encreuament de c. de l’Alba fins a la rotonda de l'Ajuntament, en ambdós sentits de la circulació.

TRANSPORT PÚBLIC
Durant la celebració de la cavalcada l’autobús urbà, així com les línies comarcals, es traslladen a les parades excepcionals situades al c. de Tagamanent.

RECOMANACIONS DE RUTES ALTERNATIVES
- Es recomana fer ús de rutes alternatives pels carrers Riera – Céllecs -Tagamanent i Puiggràcios, en ambdós sentits (Garriga-Granollers).
- També es pot fer ús de les vies perifèriques dels polígons industrials (Llerona i Congost).

CAVALCADA DE REIS DE LLERONA

A les 18.25 h, tindrà lloc a Llerona la celebració de la cavalcada de Ses Majestats Reis Mags d'Orient. Per aquest motiu es produiran restriccions de trànsit als carrers per on passarà la cavalcada i que a continuació detallem.

RECORREGUT DE LA CAVALCADA
Sortida > c. de la Fabrica > camí de Can Patusca > c. de Catalunya > c. de l’Església > pl. de Santa Margarida > final Casal de Llerona.

ACOMPANYAMENT DE LA CARROSSA
A les 18.30 h, les famílies sortiran des del Casal Cultural i baixaran per la pl. de Santa Margarida i el c. de l’Església, fins al carrer de Catalunya, encreuament amb c. de Ferreret, on esperaran l’arribada de SM Reis Mags d’Orient. Després es retornarà caminant cap al Casal Cultural.

RESTRICCIONS DE CIRCULACIÓ
Temporalment es veurà afectada la circulació dels següent carrers:
- C. de la Fabrica, camí de can Patuscas, c. de Catalunya, c. de l’Església i pl. de Santa Margarida.

RECOMANACIONS DE RUTES ALTERNATIVES
Es recomana fer ús de la Via d’Europa per evitar passar pel centre de Llerona.

Per a qualsevol dubte podeu posar-vos en contacte amb la Policia Local de les Franqueses al telèfon 938 467 575, per correu electrònic a (Necessites javascript per veure aquest correu-e) o bé per xarxes socials Twitter @plfranqueses o Facebook https://www.facebook.com/pages/plfranqueses

Arxivat a: Cultura, Seguretat Ciutadana
Cavalcada de Reis a Corró d'Avall 2020
Cavalcada de Reis a Bellavista 2020
Cavalcada de Reis a Llerona
Darrera actualització d’aquest contingut: 16/04/2024 a les 09:50h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)