Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

L’Associació Mirall organitza el Teatre Social Feminista

12/12/2019

El projecte pretén plasmar artísticament les reflexions sobre el què significa ser dona i la lluita per la igualtat, i formarà part del programa del 8M que s’organitza, per primera vegada, des de l’àrea de Feminisme i Igualtat de l’Ajuntament.

El divendres 13 de desembre es farà la primera trobada per crear entre les diferents persones interessades una petita obra de teatre amb perspectiva de gènere, acompanyades per dues professionals, Letícia Sauter i María Jose Ribadeneirea, psicòloga especialitzada en psicodrama, psicoterapeuta i formadora. 

El Teatre Social Feminista és una proposta que pretén generar un espai de creació col·lectiva on plasmar artísticament les reflexions sobre el què significa ser dona i la lluita per la igualtat. 

L’Associació Mirall ha impulsat aquest projecte gratuït encaminat al 8 de març, Dia Internacional de la Dona, per promoure la reflexió i el camí cap a una societat sense subordinació de gènere, i formarà part del programa institucional del 8M, un programa ple d’activitats, tallers i xerrades per fomentar l’esperit crític i la conscienciació sobre l’equitat, que durant les properes setmanes es farà públic. 

Per a l’obra no es requereix tenir experiència amb les arts escèniques, doncs la representació serà el resultat de la diversitat d’idees i opinions de les persones participants. Durant la primera trobada es decidirà el tema a treballar i al llarg de les tres sessions següents es realitzaran els diferents assajos per cloure amb la representació final el dia 7 de març de 2020. 

Si voleu més informació i/o realitzar les inscripcions podeu enviar un correu electrònic a (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

   

Arxivat a: Ajuntament
Cartell Teatre Social Feminista
Darrera actualització d’aquest contingut: 07/08/2020 a les 09:39h
Plan Avanza 2

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)