Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

“Mimi i la girafa blava” omplen la sala de lectura de Can Ganduxer

04/12/2019

Aquesta Hora del Conte especial commemora el Dia Internacional de la Diversitat Funcional

Les Franqueses ha celebrat per primera vegada el Dia Internacional de la Diversitat funcional i ho ha fet omplint la sala de lectura de Can Ganduxer de públic infantil i famílies per escoltar el conte “Mimi i la girafa blava”. La Fundació Nexe, especialitzada en l'atenció als infants amb trastorns de desenvolupament o amb risc de patir-ne a través de l'atenció directa als infants i a les seves famílies.

Aquesta diada s’inclourà, des d’enguany, en el calendari anual de l’Ajuntament i de la Biblioteca Municipal. A més a més, des del servei de biblioteca s’ha posat a l’abast dels usuaris un fons bibliogràfic per a totes les edats sobre la diversitat funcional. En breu, també es disposarà d’exemplars del conte i d’una maleta pedagògica per reflexionar en família sobre allò que és diferent.

La regidora de Feminisme i Igualtat, Marta Reche, ha estat l’encarregada de presentar la celebració del Dia Internacional de la Diversitat Funcional com a una eina per fomentar els drets i el benestar de les persones que presenten diversitat funcional, per tal d'assolir la igualtat i la seva participació activa. També té com objectiu l’erradicació de la discriminació, la marginació i l'exclusió treballant la diversitat des de la conscienciació, la tolerància, l'empatia i la igualtat.

Arxivat a: Ajuntament
Mimi i la girafa blava 1
Mimi i la girafa blava 2
Mimi i la girafa blava 3
Mimi i la girafa blava 4
Darrera actualització d’aquest contingut: 07/08/2020 a les 09:39h
Plan Avanza 2

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)