Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Reunió informativa sobre el projecte de Can Santa Digna

26/11/2019

La cita és dimecres, 27 de novembre, a les 19 h al Casal Cultural de Llerona

"Parlem de Can Santa Digna. Un projecte educatiu, social i ambiental". Aquest és el títol de la trobada per parlar del projecte que la Fundació Mercè Fontanilles durà a terme en aquesta masia, un espai d'acollida per a famílies en situació de risc d'exclusió social i per a menors no acompanyats.

La xerrada serà demà, dimecres 27 de novembre, a les 19 h al Casal Cultural de Llerona. Hi participaran representants de la fundació, la directora i un educador del nou espai de Can Santa Digna. També s'obrirà un torn de paraula per a què els veïns i veïnes puguin aclarir dubtes sobre el projecte o facins propostes de col·laboració.

La Fundació Mercè Fontanilles és una organització amb més de 30 anys d’experiència en l’àmbit de les necessitats socials emergents, i desenvolupa totes les seves tasques oferint serveis d’atenció a les persones d’acord a les seves necessitats. Amb el Projecte Santa Digna, la Fundació implementarà al municipi una nova eina d’inserció sociolaboral, de formació i educació per dotar d'autonomia i de coneixements als usuaris.

Aquesta trobada, que vol ser un espai de diàleg, s'emmarca dins el programa que la parròquia de Sant Maria de Llerona realitza dins la xarxa de parròquies ecosolidàries de Justícia i Pau, que cerca el compromís vers el territori, per una ecologia que va lligada a la defensa dels drets bàsics de les persones més vulnerables.

Arxivat a: Ajuntament
Can Santa Digna
Darrera actualització d’aquest contingut: 04/07/2020 a les 11:19h
Plan Avanza 2

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)