Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Afectacions a Llerona per la Festa de la Mongeta del Ganxet

22/11/2019

La 9a Festa de la Mongeta del Ganxet, d'aquest diumenge, afectarà a la circulació i a l'estacionament

Diumenge 25 de novembre, a partir de les 9.30 h, se celebrarà al recinte de l’envelat de les Antigues Escoles de Llerona la 9a Festa de la Mongeta del Ganxet. Per aquest motiu es preveuen afectacions de trànsit a l’entorn de l’envelat.  

Restriccions previstes :

- Es prohibeix la circulació al camí de Can Toni direcció a la Via d’Europa des de la cruïlla del camí  de Can Pau Trias, només  es permetrà l’accés a​ls veïns i ​a l'organització.  
- Es prohibeix la circulació al camí de Can Pau Trias  en sentit​al camí de Can Toni, només es podrà circular en sentit,  carrer de Bèlgica. 
- Es prohibeix l’accés i ​la circulació al camí de les Antigues Escoles direcció al camí de Can Toni  des de la BV1433,  només es podrà circular sentit a la BV1433. 
 
Estacionament. 
 
En previsió d’una gran afluència de visitants s’ha habilitat com a aparcament públic el carrer de Bèlgica. Per ​tal de donar cabuda al màxim de vehicles possibles  l’estacionament s’haurà de fer en bateria. 

Tot i les restriccions i recomanacions,  exposades per motius organitzatius i de seguretat es poden produir modificacions d'última hora. Per qualsevol dubte podeu trucar al telèfon de la policia 938 467 575, per correu electrònic a (Necessites javascript per veure aquest correu-e) o per xarxes socials Twitter @plfranqueses o Facebook https://www.facebook.com/pages/plfranqueses

 

Arxivat a: Seguretat Ciutadana
Afectacions de la 9a Festa de la Mongeta del Ganxet
Darrera actualització d’aquest contingut: 28/03/2024 a les 11:28h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)