Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Torna el "Coneix les Franqueses" per a persones nouvingudes

15/11/2019

Fins a final d'any hi ha programades 5 sessions d'aquest programa

Conèixer el municipi on vius, els seus costums i els recursos que té és primordial per a una bona integració de les persones immigrades, per això, a les Franqueses es realitza periòdicament el programa de coneixement de la societat catalana i del seu marc jurídic. Aquesta és una de les accions de benvinguda i acollida que desenvolupa l'Ajuntament amb l'objectiu d'informar i assessorar, de promoure la formació i de facilitar la incorporació amb garanties d'igualtat de persones nouvingudes a les Franqueses. Les sessions estan adreçades a persones i/o famílies nouvingudes interessades en aprofundir en el coneixement de les Franqueses. Ofereixen informació sobre els serveis i l'ubicació dels equipaments municipals i supramunicipals; informació cultural i social i, parlen sobre els drets i els deures dels ciutadans pel que fa a la convivència i al civisme.

Les sessions programades per al novembre i el desembre són:

Dates: 19 i 26 de novembre i 3,10 i 11 de desembre

Horari: de 9.15 h a 12.15 h

Lloc: Espai Familiar (carrer de Cardedeu, 4)

Cal inscripció prèvia que es pot formalitzar presencialment a Bellavista Activa (carrer de Rosselló, 39) o al telèfon 938 465 862.

Aquest programa compta amb la col·laboració del Fons Social Europeu, de la Generalitat de Catalunya i de la Diputació de Barcelona.

Arxivat a: Polítiques Socials
Oficines de Bellavista Activa
Darrera actualització d’aquest contingut: 19/04/2024 a les 08:52h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)