Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Aquest diumenge, més de 14.000 electors de les Franqueses podran exercir el seu dret a vot

06/11/2019

La jornada de les eleccions generals s'inciarà a les 9 h i finalitzarà a les 20 h amb el tancament dels col·legis.

Aquest diumenge, 10 de novembre, més de 14.137 veïns/es de les Franqueses estan cridats a les urnes en la jornada electoral per escollir els membres de les Corts Generals espanyoles, els diputats i els senadors. Per tant, serà una doble jornada on els votants es trobaran dues paperetes: la blanca per escollir els diputats al Congrés i la salmó pels membres del Senat.

Les candidatures al Congrés dels Diputats per a aquestes eleccions són 16 i la votació es per llistes tancades, sense escollir candidats en concret, només partits. Per contra, les paperetes pel Senat estan totes incloses en una sola papereta i són llistes oberte, per tant, cal escollir tres candidats nominalment.

Per a aquesta jornada electoral s'habiliten 24 meses repartides en 7 col·legis: l'Escola Joan Sanpera i l'Escola Guerau de Liost a Corró d'Avall, l'antiga escola Bellavista i l'Escola Bellavista-Joan Camps a Bellavista, les Antigues Escoles de Llerona a Llerona, les Antigues Escoles de Corró d'Amunt a Corró d'Amunt i les Antigues Escoles de Marata a Marata.

Els col·legis electoral per a aquestes eleccions generals 2019 estaran oberts de 9 a 20 h. Per tal de poder exercir el dret a vot, cal portar l'original d'un document identificatiu oficial (DNI, passaport, NIE...), per conèixer la mesa adjudicada, la targeta del cens o demanar-ho als representants públics del col·legi, tot i presentant el DNI.

Durant la tarda, a partir de les 17 h, funcionarà un servei d'ambulància per acostar persones amb mobilitat reduïda fins als col·legis. El servei es pot demanar, el mateix diumenge, al telèfon 659 656 619.

Arxivat a: Ajuntament
eleccions generals 10 N
Darrera actualització d’aquest contingut: 29/09/2020 a les 14:45h
Plan Avanza 2

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)