Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Transport interurbà gratuït per la zona Transgran i la Pedalada Popular, accions de la Setmana Europea de la Mobilitat

12/09/2019

Les Franqueses promou una mobilitat sostenible amb la utilització del transport públic i de la bicicleta

Les Franqueses s'adhereix a la Setmana Eurpoea de la Mobilitat, promovent la utilització del transport públic i de la bicicleta. En aquest sentit, aquest diumenge, dia 15 de març, també en el marc de la Festa Major de Corró d'Avall, tindrà lloc la Festa de la bicicleta urbana, amb sortida i arribada a la zona esportiva. Organitzada pel Patronat Municipal d'Esports, amb la col·laboració de la Unió Ciclista les Franqueses, la pedalada tindrà un recorregut de 12 quilòmetres, amb sortida a les 9.30 h des de la zona esportiva. Les inscripcions es faran 30 minuts abans de l'inici de l'activitat i els participants rebran un obsequi.

A més a més, les Franqueses repartirà títols de transport interurbà de la zona Transgram gratuïts a les persones empadronades al municipi. Estaran disponibles durant la setmana de la mobilitat, als dos SAC de l'Ajuntament, del 16 al 20 de setembre i seran vàlids per a utilitzar-los durant la Setmana Europea de la Mobilitat (del 16 al 22 de setembre). La targeta no fa dues validacions seguides, per la qual cosa si ha de fer el mateix trajecte en el mateix moment més d'una persona de la mateixa família, caldrà que cadascun dels membres tinguin la seva pròpia targeta.

 

Arxivat a: Ajuntament
Setmana Europea de la Mobilitat
Darrera actualització d’aquest contingut: 27/02/2020 a les 11:50h
Plan Avanza 2

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)