Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Un total de 3.434 alumnes comencen el curs escolar 2019/20 a les Franqueses

12/09/2019

Alegria, presentacions, retrobaments i, sobretot, molta il·lusió en aquest primer dia d'escola

El primer dia de curs sempre és especial:  alegria, presentacions, retrobaments, abraçades, curiositat, estrenes, també enyorança en alguns casos, però, sobretot, molta il·lusió. Aquest dijous, 12 de setembre, un total de 3.434 alumnes han començat el curs escolar 2019/20 a les Franqueses.

A les escoles bressol municipals, Les 3 Bessones, Cavall Fort i Gegant del Pi, el curs ha estat iniciat per 160 infants amb edats compreses entre els 0 i els 3 anys.

Pel que fa a 2n cicle d’Educació infantil (P3, P4 i P5) han estat 592 els alumnes que han començat curs a les escoles Joan Sanpera i Torras, Bellavista Joan Camps, Escola Camins i Escola Colors. Ha estat un dia especialment important per als 173 infants que s’estrenaven a P3, que han començat amb curiositat i també amb ganes de jugar aquest primer dia d’escola. Són moltes les escoles que fan una adaptació gradual en aquest inici de curs, començant per grups petits i amb l’acompanyament de pares i mares.

En aquestes mateixes escoles de les Franqueses, han començat Primària un total de 1.437 alumnes, dels quals 440 a cicle inicial (primer i segon), 464 a cicle mitjà (tercer i quart) i 533 a cicle superior (cinquè i sisè).

En relació a l’Educació Secundària, un total de 952 alumnes han iniciat curs  l’Institut Lauro i a l’Institut El Til·ler. En concret, 241 alumnes de les Franqueses s’han estrenat aquest curs a primer d’ESO; mentre que 207 estan matriculats a Batxillerat.

Pel que fa als graus mitjà i superior que s’imparteixen a l’Institut Lauro, 30 alumnes cursen un Grau Mitjà en Conducció d’Activitats Físicoesportives en el Medi Natural i 56 són els alumnes del Grau Superior d’Animació d’Activitats Físiques i Esportives.

Podeu veure com ha estat el primer dia de curs a l'Escola Camins i a l'Institut El Til·ler, a la següent galeria d'imatges

Arxivat a: Educació
Escola Camins
Escola Camins
Escola Camins
Escola Camins
Institut El Til·ler
Institut El Til·ler
Institut El Til·ler
Institut El Til·ler
Institut El Til·ler
Institut El Til·ler
Institut El Til·ler
Institut El Til·ler
Escola Camins
Escola Camins
Escola Camins
Darrera actualització d’aquest contingut: 25/09/2020 a les 08:15h
Plan Avanza 2

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)