Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | AMB ESTILS | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Les Franqueses reivindica un municipi lliure d'agressions sexistes, LGTBI-fòbies i racistes

05/09/2019

Les nits de festa major, una professional atén i informa en temes relacionats amb comportaments sexistes i agressions sexuals

Amb la voluntat de promoure un oci segur i lliure d'agressions sexistes i contribuir a la bona convivència i a les relacions respectuoses i igualitàries entre totes les persones, l'Ajuntament de les Franqueses participa, per quart any consecutiu, en la campanya Festa Lliure, Fes-te lliure del Pla de Prevenció de Drogues i Promoció de la Salut C17.

Un dels objectius de la iniciativa és prevenir i atendre els possibles casos de sexisme i agressions sexuals durant les nits de les festes majors. En aquest sentit, es posa a disposició dels usuaris el telèfon de contacte 680 520 899 per donar suport, ajuda, assessorament i informació en temes relacionats amb comportaments sexistes i agressions sexuals, on una professional atén i informa totes aquelles persones que ho necessitin.

Paral·lelament, s’ha editat material informatiu i promocional, amb cartells amb missatges sensibilitzadors i braçalets amb la bandera irisada que ja s’han repartit per les festes majors de Bellavista, Corró d’Amunt i Marata i que també es podran trobar les nits de les festes majors de Llerona i de Corró d’Avall i al vestíbul de l’Ajuntament de les Franqueses. 

Des de l'Associació Mirall. Feminisme d'acció social, també es promouen diverses iniciatives reivindicatives i de conscienciació. Les properes accions, en el marc de les festes majors de Llerona i de Corró d'Avall, inclouran la instal·lació d’una paradeta i d’un photocall feminista. Des de l’entitat es convida a tothom a apropar-se al seu lloc d’informació i publicar la foto amb l’etiqueta de la campanya #PhotocallFeministaMirall, amb una frase en contra de l’assetjament masclista en espais d’oci nocturn.

Concretament, l'associació estarà present per la Festa Major de Llerona,a la Carpa de les Antigues Escoles, el divendres 6 de setembre, a la nit,  i també els dies 13 i 14 de setembre, a Corró d’Avall.

Totes aquestes accions es veuen reforçades amb la pancarta ‘No és No. Les Franqueses lliure d'agressions sexistes, LGTBI-fòbies i racistes´, que onejarà durant les festes majors de Llerona i de Corró d’Avall.

Arxivat a: Ajuntament
Festa Lliure
Darrera actualització d’aquest contingut: 28/03/2024 a les 11:28h
Plan Avanza 2Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)