Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | AMB ESTILS | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Una sessió naturalista permetrà sentir, veure i identificar els ratpenats que viuen al Parc del Falgar

21/08/2019

Tindrà lloc el dia 10 d'octubre i serà conduïda per un especialista de la fundació World Nature. Les inscripcions ja són obertes.

El Parc del Falgar és un espai natural d'important diversitat biològica. Mesos enrere, ja es va poder comprovar amb l'activitat organitzada per l'Ajuntament, amb la col·laboració de la fundació World Nature, per conèixer les papallones que s'hi poden trobar. Ara, podrem saber més sobre els ratpenats, aquest mamífers voladors nocturns dels quals també se n'ha constatat presència al parc. 

La sessió naturalista, Vine i coneix els ratpenats del Parc del Falgar, oberta a tothom que hi vulgui participar, tindrà lloc el dijous, dia 10 de d'octubre, de les 19.30 h a les 21 h. Un altre cop, serà conduïda per un especialista de la fundació World Nature, que ajudarà a sentir, a veure i a identificar els ratpenats del Parc del Falgar i desvetllarà els secrets i les curiositats d'aquesta espècie.

Les inscripcions ja estan obertes i es poden fer fins al mateix 10 d'octubre, al telèfon 938 616 360 o al correu electrònic: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

El punt de trobada de tots els participants serà la zona de pícnic del Parc del Falgar.

 

Arxivat a: Agricultura, Territori i Sostenibilitat
Activitat Coneix els ratpenats del Parc del Falgar
Darrera actualització d’aquest contingut: 28/03/2024 a les 11:28h
Plan Avanza 2Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)