Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Comencen les obres de renovació de la xarxa d'aigua a Bellavista

07/08/2019

Les feines afectaran els carrers d'Extremadura i de Barcelona en dos trams

Aquest dilluns, 12 d'agost, s'iniciaran les obres de renovació de la xarxa de subministrament d'aigua potable a dos carrers de Bellavista. Els carrers són el de Barcelona, en el tram entre els carrer dels Ametllers i de Menorca, i el d'Extremadura, entre els carrers Menorca i dels Ametllers. Es preveu que les obres durin uns dos mesos aproximadament i consistiran en la substitució de les canonades actuals per unes de més diàmetre i en la instal·lació de vàlvules de seccionament a les arquetes per tal de facilitar el manteniment de la xarxa.

Primer, s'obriran les rases i s'hi instal·laran les noves canonades i, al final de l'obra, es connectaran els abonats afectats per la nova canonada. Les feines es realitzaran a les voreres i no es preveuen talls importants de trànsit, tot i que, s'hi restringirà l'estacionament, mentre es realitzi l'actuació. Tampoc no hi ha previstos talls en el subministrament fins a la finalització de l'obra.

Aquesta renovació permetrà minimitzar les avaries que es produeixen a la xarxa de distribució d'aigua potable de la zona.

El pressupost de l'obra és de 46.984,42 euros.

Arxivat a: Obres i Serveis
canonades
Darrera actualització d’aquest contingut: 02/06/2020 a les 11:46h
Plan Avanza 2

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)