Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

El sociòleg Salvador Cardús, conferenciant de la Diada Nacional de Catalunya

05/08/2019

Els actes de commemoració de l'11 de setembre es concentraran al matí a la sala de plens i al passeig del Tagamanent

El sociòleg Salvador Cardús serà el convidat d’aquest any per commemorar la Diada Nacional de Catalunya. Cardús impartirà la conferència "Per no perdre l'esperança", que començarà a les 10.30 hores, a la sala de plens de l’Ajuntament de les Franqueses, i se centrarà en l'actualitat política: "Aquests darrers temps la repressió, les provocacions i les divisions han enterbolit allò que se n’havia dit ‘la revolució dels somriures’. Ara cal repensar-ho tot per mantenir l’esperança de decidir democràticament el futur del nostre país"

Salvador Cardús i Ros (Terrassa, 1954) és llicenciat en Ciències Econòmiques i Doctor en Ciències Econòmiques per la Universitat Autònoma de Barcelona. És professor titular de sociologia i imparteix cursos d’Epistemologia i de Sociologia de la Comunicació. Al llarg de la seva trajectòria ha treballant en el camp de la investigació i ha publicat diversos treballs, també ha participat en obres col·lectives. En l’àmbit del periodisme, ha publicat més de 3.500 articles, va crear i dirigir la revista Crònica d’Ensenyament (1987-1988) i ha estat subdirector del diari Avui (1989-1991). Actualment, col·labora a diversos mitjans de comunicació.

Després de la conferència, continuaran els actes de commemoració de l'11 de setembre. A les 11.30 hores, començarà un seguici des de la plaça de l'Ajuntament fins el monòlit del passeig del Tagamanent amb la Cobla Genisenca. Cap a les 11.45 hores, començarà el concert de les corals Xeremella i Cor Camins; es farà l'ofrena floral; es cantarà l'himne d'Els Segadors i la sardana cantada "Himne al poble de les Franqueses"; i es tancarà amb una ballada de sardanes amb els Sardanistes Franquesins. 

Hi haurà refrigeri pels assistents. 

Arxivat a: Ajuntament
Cartell 11 de setembre 2019
Salvador Cardús, sociòleg
Darrera actualització d’aquest contingut: 07/08/2020 a les 09:39h
Plan Avanza 2

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)