Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | AMB ESTILS | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Les Franqueses t’acompanya en la transformació digital de la teva industria

02/08/2019

El programa Indústria 4.0 de la Diputació de Barcelona està dirigit a empreses dels sectors del metall, l’automoció i la logística del Vallès Oriental

Millora la competitivitat de les empreses de les Franqueses i de la comarca a través de la transformació digital és l’objectiu del programa Indústria 4.0. Aquest programa, impulsat des de la Diputació de Barcelona, es centralitza al municipi a Can Ribas, a l’àrea de Dinamització Econòmica.

El programa ofereix a les empreses dels sectors de l’automoció, el metall i la logística la possibilitat de fer el pas cap a la digitalització i fer-les, així, més competitives. Per tal d’aconseguir-ho, conjuntament amb els tècnics es treballen quatre fases de desenvolupament de la transició digital:

  • Fase d’inspiració: en la què s’estableixen les estructures per liderar el canvi a l’empresa. Per aconseguir-ho es treballa la conscienciació sobre la digitalització i es detecten les necessitats i les oportunitats per a l’empresa participant.
  • Fase de diagnosi: en la què s’alineen les estratègies digitals i empresarials a través de l’avaluació de la maduresa digital de l’empresa.
  • Fase Roadmap i4.0: que determina les accions a dur a terme a partir de la identificació de les necessitats de transformació pròpies de cada indústria.
  • Fase d’acompanyament: amb la cerca de finançament i de suport tècnic.

Per tal de poder oferir aquest servei, les Franqueses, com participant en el programa d’Ocupació a la Indústria Local (OIL) posa a disposició de les empreses tècnics formats en digitalització empresarial amb formació específica.

Per a més informació, les empreses de les Franqueses interessades es poden adreçar a Can Ribas (camí Antic de Vic, 10) o trucar al 938 443 040.

Arxivat a: Dinamització Econòmica
Can Ribas
Darrera actualització d’aquest contingut: 28/03/2024 a les 11:28h
Plan Avanza 2Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)