Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Tall del camí de Can Gregori per asfaltatge

01/08/2019

Les feines es realitzaran demà, divendres, 2 d'agost

Finalitzades les obres d'instal·lació del col·lector d'aigües residuals al camí de Can Gregori, al Pla de Llerona, demà, 2 d'agost, es procedirà a l'asfaltatge de la zona per tapar les restes de les rases fetes durant l'actuació. Les feines d'asfaltatge s'allargaran durant tot i dia i, mentre durin, el camí de Can Gregori restarà tallat al trànsit.

Recordem que aquestes obres, iniciades a principis del mes de juny han connectat el camí Can Gregori i les zones adjacents al col·lector ja existent, el del camí de Can Pep i permet donar desguàs a les finques de la zona que ho requereixin. En total s'hi han invertit 83.384.30 euros.

Arxivat a: Obres i Serveis
Camí de Can Gregori per asfaltar
Darrera actualització d’aquest contingut: 10/07/2020 a les 12:06h
Plan Avanza 2

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)