Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

El CN Les Franqueses, campió per clubs al Campionat d'Espanya aleví de natació artística

08/07/2019

El club aconsegueix el bronze en la competició per equips i destaca en figures, duet i solos

El CN Les Franqueses s'ha proclamat campió per clubs al Campionat d'Espanya de natació artística de categoria aleví-promoció, celebrat a Lanzarote, imposant-se a un total de 29 clubs de l'estat espanyol que hi han participat.  A la competició, el CN Les Franqueses ha aconseguit una meritòria medalla de bronze per equips, completant podi amb el CN Granollers, primer; i el CN Tarraco, segon. El conjunt de les Franqueses, entrenat per Alexandra Baca i Ariadna Mas, estava format per Maria Campos, Ivet Creix, Vinyet Domènech, Abril Galo, Noa Maestro, Ivet Roig, Marina Viader, Anna del Moral i Martina Royo.

En figures, han destacat Abril Galo (4a classificada de la general, d'entre un total de 187 participants), Vinyet Domènech (2a classificada i medalla de plata de l'any 2008) i Noa Maestro (4a classificada de l'any 2009 en la prova de figures)

Altres resultats de menció de la competició han estat el 7è lloc del duet format per Abril Galo i Martina Viader (amb Noa Maestro, de reserva); la medalla de bronze del duet format per Ivet Creix i Vinyet Domènech; la medalla de bronze per la prova de rutina lliure combinada i la medalla de bronze pel duet format per Ivet Creix i Vinyet Domènech (Maria Campos, de reserva).

En la prova de solos, Abril Galo ha aconseguit la cinquena plaça i Vinyet Domènech, la setena.

 

 

Arxivat a: Esports
Campionat d'Espanya de Natació Artística
Campionat d'Espanya de Natació Artística
Darrera actualització d’aquest contingut: 07/08/2020 a les 09:39h
Plan Avanza 2

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)