Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Èxit absolut de la primera festa major de 2019, la de Bellavista

08/07/2019

Les activitats amb aigua i el foc, els grans protagonistes

Han estat quatre dies de festa major a Bellavista, una festa que ha hagut de vèncer l'onada de calor i que ha superat el repte amb nota, sobretot, gràcies a la gran quantitat d'activitats amb l'aigua com a protagonista. La festa de l'escuma, el togogan aquàtic o la Suada Guillada són ja clàssics de la primera festa major de les Franqueses però, enguany, han tingut han estat més benvigudes que mai a causa de les temperatures.

La festa ha començat amb la 8a edició de la Caminada Nocturna, de 7 km, i el cinema a la fresca, pels menys esportistes, dijous al vespre. Dues activitats que han ajudat els veïns a començar a agafar ritme per a un cap de setmana a vessar de propostes.

Divendres al matí la plaça Major s'ha omplert d'infants per escoltar el contacontes, participar a la Gimcana Infantil i Juvenil o veure l'espectacle d'animació. A primera hora de la tarda, les pistes de petanca del Casal d'Avis, han estat el punt de trobada dels practicants d'aquest esport. La cercavila que ha recorregut els carrers de Bellavista amb els gegants, els Diables Encenderaires, els usuaris del Centre Municipal de Joves i l'animació dels Inesperats, ha estat el primer dels actes més oficials d'inici de la Festa Major de Bellavista 2019. En acabar la cercavila s'ha fet la presentació de la festa i un dels clàssics, la Suada Guillada, que continua com un dels actes més esperats tot i ja no ser competitiu. El ball de la gent gran ha començat a escalfar l'ambient de la nit de divendres i el Correfoc Infernal dels Diables Encendraires ho ha cremat tot. El segon dia de festa major ha continat amb el ball per a tothom i la Canya Jove fins a la matinada.

Les activitats infantil han estat també protagonistes del matí de dissabte a la plaça Major abm la Panera dels Tresors d'ENEI, la xocolatada i la festa de l'escuma. El matí ha acabat amb l'arrossada popular. La tarda de dissabte ha començat amb les remullades al Tobogan Aquàtic, els jocs gegants per a joves i la Becainada de Guillots i Suats ha ajudat a recuperar forces per continuar. La plaça Major ha estat l'escenari per a una masterclass de Zumba, la mostra d'entitats de Bellavista i l'exhibició del Gimnàs Nokachi. A la nit, el Encendraires més petits han lluit forques i figures al correfoc infantil. La nit de dissabte també s'ha tancat amb ball i canya jove.

Després de 3 dies de festa, diumenge ha comença tranquil amb la matinal de ioga al parc del Mirador, la processó i la missa de Festa Major i, al migdia, un vermut sardanista i el dinar de germanor. El Festival de Festa Major ha iniciat la darrera tarda de festa a la plaça Major. En acabat, tothom que ha volgut ha suat la samarreta amb les estirades de tractor infantil i d'adults. El foc dels Sanfermines Infernals i els actes de comiat han tancat la Festa Major de Bellavista 2019.

Aquí podeu veure les galeries d'imatges.

Arxivat a: Cultura
Cercavila FM Bellavista 2019
Correfoc Infantil FM Bellavista 2019
Correfoc Infernal FM Bellavista 2019
Estirada de tractor adults FM Bellavista 2019
Estirada de tractor infantil FM Bellavista 2019
Sanfermines Infernals FM Bellavista 2019
Suada Guillada FM Bellavista 2019
Darrera actualització d’aquest contingut: 25/09/2020 a les 08:15h
Plan Avanza 2

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)