Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

L'exjugador del FC Barcelona, Fran Serrano, padrí de les 24 h Madform de futbol sala de les Franqueses

03/07/2019

El torneig, que se celebrarà els dies 13 i 14 de juliol, vol potenciar enguany el futbol formatiu i la participació femenina

Tot és a punt per la celebració de les 24 h Madform de futbol sala. El torneig, que compleix la segona edició, se celebrarà els dies 13 i 14 de juliol, a les 2 pistes cobertes del Complex Esportiu Municipal de les Franqueses. Fran Serrano, exjugador professional d’equips com el FC Barcelona, entre d’altres, i internacional amb la selecció absoluta, serà el padrí aquest any.

La passada edició, la competició ja va ser un èxit, amb la participació de 25 equips i més de 240 jugadors. L’objectiu per aquest any és augmentar la participació a 45 equips, repartits en les categories infantils, cadets/juvenils i sèniors. Segons Miguel Ángel Domínguez, CEO de l’empresa Madform i organitzador del torneig: “les inscripcions van a bon ritme. De moment, tenim confirmats el mateix nombre d’equips que l’any passat, però no volem que ningú es quedi fora i per això recomanem que facin ja la reserva de plaça”.

Segons el mateix Domínguez, “per aquesta edició també volem incorporar al torneig la categoria formativa aleví i volem potenciar la participació d’equips femenins. Estem treballant en aquesta línia”.

Fran Serrano, internacional absolut en 13 ocasions, serà l’encarregat de fer el xut d’honor. A més a més, entrenarà un dels equips participants. “Per a mi és tot un orgull i em fa molta il·lusió participar a les 24 h de futbol sala al municipi a on resideixo i amb un esport que a mi m’ho ha donat tot perquè m’hi he dedicat professionalment", ha apuntat l'exjugador del FC Barcelona.

Tots els inscrits tindran l’equip oficial de samarreta i pantaló curt. “Cal fer les coses serioses i bé, començant per l’equipació. Per això també els arbitres són federats i tots els jugadors tindran assegurança mèdica durant el torneig. A més a més, podran gaudir d’accés a la piscina municipal i es repartiran molts premis”, afirma Domínguez.

Per a la regidora d’Esports, Montse Vila, “la iniciativa de les persones i de les entitats són el motor del nostre municipi i l’organització de les 24 h de futbol sala n’és un exemple. Des de l’Ajuntament creiem en la importància de l’esport com a eina de socialització, com a font de salut i de transmissió de valors. Les 24 h, a més a més, és una manera d’impulsar el futbol sala, un esport que no té presència a nivell federat a les Franqueses”.

El torneig s'iniciarà el 13 de juliol, a les 11 h, amb els infantils, que jugaran simultàniament en dos camps, fins a les 20 h. A aquesta hora, començaran els cadets/juvenils i els sèniors, amb partits ininterromputs fins a les 10 h del matí del 14 de juliol. A les 10 h del dia 14 començaran els enfrontaments corresponents als quarts de final i a les semifinals. I a les 18 h, 19 h i 20 h del diumenge es disputaran les finals del torneig.  “Tots els equips jugaran un mínim de 5 partits”, assegura Domínguez.

L'acte de presentació de les 24 h Madform de futbol sala ha tingut lloc aquest dilluns a la tarda, al Complex Esportiu Municipal de Corró d'Avall.

Arxivat a: Esports
Presentació 24 h Madform de futbol sala
L'exjugador professional, Fran Serrano
Presentació 24 h Madform de futbol sala
Cartell Torneig Madform Futbol Sala
Darrera actualització d’aquest contingut: 15/07/2020 a les 07:47h
Plan Avanza 2

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)