Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

El tractament contra les vespes terrisaires s'estén a tot el municipi

03/07/2019

Els tècnics estan revisant totes les zones verdes i aplicant biocides

La lluita i la prevenció de l'anidament de vespes terrissaires al terra de les zones verdes de les Franqueses s'ha extès, durant els darrers dies, a tot el municipi. Els tècnics estan revisant tots els parcs i les places per detectar la presència de nius i aplicar el tractament adient. 

Aquest tipus de vespa anida sota terra i no és especialment agresiva, tanmateix i per evitar picades als parcs infantils, s'està aplicant un biocida (tractament de lluita biològica) allà on se'n detecta la presència. Aquest tractament no és tòxic ni afecta els humans i té una efectivitat en 24/48 hores. Uns dies més tard, però, es torna a fer una revisió per controlar la possible eclosió de les larves. Si cal, es repeteix el tractament.

Els primers tractaments contra les vespes terrisaires s'han realitzat a Llerona i es mantindran a totes les zones verdes on se'n detectin durant les revisions que s'estan realitzant.

Arxivat a: Obres i Serveis
Tractament vespes
Darrera actualització d’aquest contingut: 19/04/2024 a les 19:30h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)