Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

L’Ajuntament s’adhereix al manifest del Dia Internacional de l’Orgull LGBTIQ+

28/06/2019

La regidoria de Feminisme i Igualtat organitza conjuntament amb l’Associació Mirall. Feminisme d’acció social un acte avui, a les 18 h, a la plaça de l’Ajuntament, on es llegirà el text

El 28 de juny és el Dia Internacional de l’Orgull LGTBIQ+, data en què es commemoren els aldarulls de Stonewall (Nova York, 1969) i que es considera que marquen l’inici de l’alliberament homosexual. Amb el lema #WeAreFamily, aquest any la reivindicació se centra en la diversitat dels models familiars i en el dret de les persones LGTBI a tenir el tipus de família que considerin oportú.

L’Ajuntament de les Franqueses s’uneix a la commemoració d’aquest dia. Des de primera hora d’aquest matí oneja la bandera que representa el col·lectiu LGBTIQ+ al balcó del consistori. A més, l’Ajuntament també s’ha adherit al manifest que ha preparat l’Associació Mirall. Feminisme d’acció social. El text es llegirà aquesta tarda en un acte organitzat per aquesta associació conjuntament amb la regidoria de Feminisme i Igualtat. L’acte es farà a les 18 hores, a la plaça de l’Ajuntament.

L’Associació Mirall. Feminisme d’acció social també ha coordinat una sortida cap a la marxa reivindicativa i posterior desfilada Pride 2019 de Barcelona. La trobada serà demà dissabte, a les 16.30 hores, a l’estació de les Franqueses – Granollers (estació de Bellavista).

Arxivat a: Ajuntament
Dia Internacional LGTBIQ

Arxius adjunts

Darrera actualització d’aquest contingut: 29/05/2020 a les 15:12h
Plan Avanza 2

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)