Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

La plaça d'Àngel Guimera a Llerona torna a estar oberta

26/06/2019

El tractament realitzat ha permès eliminar els nius de vespes del sauló

La plaça d'Àngel Guimera torna a estar oberta al públic. Aquest mateix matí s'han retirat les tanques que impedien el pas, després de comprovar l'efectivitat dels tractament realitzat a la zona de sauló. La plaça ha estat tancada uns dies, mentres s'eliminaven els nius de vespes terrissaires localitzats a la zona de jocs. Aquestes vespes fan nius sota terra i, en el cas dels parcs infantils, podrien suposar un perill a causa de la proximitat amb els nens i de l'activitat intensiva que habitualmente es localitza sobre els seus nius. Tot i que, en un primer moment, es preveia la realització d'un segon tractament per a l'eliminació total, finalment, els tècnics han confirmat que, de moment, el primer tractament ha estat exitós.

Arxivat a: Obres i Serveis
Plaça d'Àngel Guimerà 1
Plaça d'Àngel Guimerà 2
Darrera actualització d’aquest contingut: 07/08/2020 a les 09:39h
Plan Avanza 2

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)