Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

L'Associació Mirall s'adhereix a la setmana internacional de l'Orgull LGTBIQ+

26/06/2019

L'entitat farà divendres la lectura del manifest a la plaça de l'Ajuntament i el dissabte coordina la sortida cap a la marxa reivindicativa de Barcelona

En el marc de la setmana internacional de l'Orgull LGTBIQ+, l'Associació Mirall. Feminisme d'acció social farà, aquest divendres, dia 28, a les 18 h, la lectura del manifest a la plaça de l'Ajuintament de les Franqueses. Amb el lema #WeAreFamily, aquest any la reivindicació se centra en la diversitat dels models familiars i en el dret de les persones LGTBI a tenir el tipus de família que considerin oportú. El dissabte, dia 29, l'Associació Mirall també coordina la sortida cap a la marxa reivindicativa i la posterior desfilada Pride 2019 de Barcelona. La trobada serà a les 16.30 h, a l'estació de Les Franqueses - Granollers Nord (estació de Bellavista).

Taller coeducatiu Fora etiquetes

L'Associació Mirall. Feminisme d'acció social ha facilitat, durant la setmana del 17 al 21 de juny, el taller coeducatiu  Fora etiquetes sobre diversitat sexual als centres municipals de joves de Bellavista i de Corró d'Avall. Les sessions, adreçades a joves d'entre 12 i 16 anys, han tingut una molt bona acollida i encoratja l'associació a continuar desenvolupant activitats d'aquest tipus.

Arxivat a: Ajuntament
Setmana Internacional de l'Orgull LGTBIQ+
Taller Coeducatiu
Darrera actualització d’aquest contingut: 29/05/2020 a les 15:12h
Plan Avanza 2

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)