Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Les parròquies de Santa Eulàlia i de Sant Mamet confeccionen les catifes de flors de Corpus

25/06/2019

Les confeccions engalenen els accessos i l'entorn de les respectives parròquies

Les parròquies de Santa Eulàlia de Mèrida de Corró d'Avall i de Sant Mamet de Corró d'Amunt han celebrat aquest diumenge la Diada de Corpus, amb la confecció de les tradicionals catifes de flors. Des de ben d'hora, els veïns i filigresos han participat d'aquestes confeccions amb flors naturals que han engalant els accessos i l' entorn de les respectives parròquies.

En el cas de la parròquia de Santa Eulàlia de Mèrida, l'activitat estava organitzada per la mateixa parròquia i l'agrupació de Santa Eulàlia, i ha finalitzat amb la missa solemne del Corpus i una processó pels carrers del Poble. Des de les 6 del matí, l'Agrupació Santa Eulàlia, amb la col·laboració de gent del poble i fidels, han confeccionat les catifes que han engalanat l'entorn de la parròquia i el pas de la processó, en la qual també han participat els infants que feien la Primera Comunió.

A Corró d'Amunt, els Catifaires de Corró d'Amunt i la mateixa parròquia han estat els organitzadors del Corpus 2019. Des de fa una colla d’anys, uns dies abans del Corpus uns quants veïns de Corró d’Amunt comencen els preparatius amb la recollida de flors els voltants del poble. Les activitats han començat amb la pintura dels esbossos i les confeccions de catifes de flors, a partir de les 9 h i a les 12.30 h s'ha celebrat la missa solemne de Corpus, però prèviament hi ha hagut un esmorzar de germanor.

Arxivat a: Ajuntament, Cultura
Corpus Corró d'Avall
Corpus Corró d'Avall
Corpus Corró d'Avall
Processó Corpus 2019
Confeccionant la catifa, a Corró d'Avall
Corpus Corpus Corró d'Amunt
Corpus Corpus Corró d'Amunt
Corpus Corpus Corró d'Amunt
Darrera actualització d’aquest contingut: 29/05/2020 a les 08:57h
Plan Avanza 2

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)