Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | AMB ESTILS | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

El consum d'energia a les llars i l'energia fotovoltaica, eixos de la Setmana de l'Energia a les Franqueses

13/06/2019

L'objectiu és conscienciar de la importància de l'estalvi energètic i el paper clau de les energies renovables

Les Franqueses del Vallès s'adhereix a la Setmana de l'Energia, coincidint amb la Setmana Europea de l'Energia Sostenible. Amb l'objectiu de conscienciar de la importància de l'eficiència energètica, les energies renovables i el paper clau de la població en aquesta transició energètica, l'Ajuntament de les Franqueses organitza, amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona i l'ICAEN, dues accions: una xerrada sobre el consum d'energia a les llars, el proper dijous, 20 de juny, i un taller d'energia fotovoltaica, el dissabte, dia 29.

Quins subministraments hi ha a les nostres llars, quins aparells consumeixen més, com llegir les factures, com millorar la gestió energètica i com es pot afavorir el canvi d'hàbits en el consum energètic a la llar són alguns dels punts que es tractaran a la xerrada "Estalvia energia a casa amb petits gestos", impartida per Eloi Burriel, enginyer tècnic industrial en química ambiental. L'activitat tindrà lloc a Can Font, el dijous, dia 20, a partir de les 18 h. 

Pel que fa al taller pràctic "Coneix l'energia solar fotovoltaica", consistirà en una demostració de com seria una instal·lació que consumeix l'electricitat produïda per un mòdul solar. L'activitat, que anirà a càrrec de Toni Lluveras, del Departament d'Educació d'Intiam, es farà el dissabte, dia 29 de juny, a la plaça de Joan Sanpera, de les 11 a les 14 h.

Les Franqueses és un municipi compromès amb l'estalvi energètic, el reciclatge i el medi ambient. En aquest sentit, les actuacions que s'emprenen des del consistori, tant pel que fa a nous equipaments, rehabilitació dels antics, mesures urbanístiques i reciclatge, com en relació a nous espais per al gaudi de la natura com és el cas del Parc del Falgar i la Verneda, estan en aquesta línia d'eficiència energètica i de respecte amb l'entorn.

 

 

Arxivat a: Obres i Serveis
Setmana de l'Energia 2019
Darrera actualització d’aquest contingut: 28/03/2024 a les 11:28h
Plan Avanza 2Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)