Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Els millors jugadors i jugadores de la comarca, a la Festa del Futbol del Vallès Oriental

13/06/2019

Es disputaran dos partits amb les seleccions masculina i femenina, aquest dissabte, 15 de juny, al camp de futbol de Corró d'Avall

Els jugadors i jugadores de futbol més destacats de la comarca participaran aquest dissabte, dia 15, a la 3a edició de la Festa del Futbol del Vallès Oriental, que tindrà lloc al camp de futbol del Complex Esportiu Municipal de Corró d'Avall. Organitzada pel diari esportiu La Jornada del Vallès, amb la col·laboració del Patronat Municipal d'Esports de les Franqueses, es disputaran dos partits: a les 16 h, la selecció del Vallès Oriental femenina s'enfrontarà al CF Terrassa; mentre que a les 18 h serà el torn del combinat masculí, que tindrà com a rival un combinat de jugadors de la Tercera Divisió.

La selecció femenina sènior del Vallès Oriental, entrenada per Carlos Segura (CF Palautordera), Rubén Álvarez (Penya Blanc i Blava la Roca) i Aarón Martínez (CE Llerona),  jugaran davant el potent CF Terrassa, un conjunt que aquesta temporada ha pujat de Preferent a la Segona estatal. El combinat vallesà, segons ha confirmat La Jornada del Vallès, estarà format per aquestes components:

  • Portera: Mar Cot (CE Llerona)
  • Defenses: Sònia Noell (CF Palautordera), Anna Otero (CF Palautordera), Natàlia Recalde (PBB La Roca), Tània Montes (PBB La Roca), Laura Verde (CE Llerona).
  • Migcampistes:Anna Navarro (CF Palautordera), Meritxell Clupés (CF Palautodera), Carla Sebastián (PBB La Roca), Mònica Galisteo (CE Llerona), Esther Corominas (CF Palautordera)
  • Davanteres: Alba Roman (CF Palautodera), Anna Subirana (CF Palautordera), Marina Corominas (CF Palautordera), Cristina González (PBB La Roca).

Pel que fa al a la selecció masculina de la comarca, serà entrenada per David Parra, tècnic que ha estat votat com a millor entrenador de la comarca. L'equip vallesà jugarà contra un combinat de la Tercera Divisió que dirigirà Lluís Albesa, tècnic aquesta campanya del CF Reus.

Formen la selecció masculina del Vallès Oriental:

  • Porters: Eduard Morte (CF Caldes), David Rodríguez (CF La Torreta)
  • Defenses: Jordi Vallcorba (CF Parets), Guillem Pujol (EC Granollers), Guille Resina (CF Les Franqueses), Jordui Sola (CF La Garriga), Guillem González (CF Caldes), Jordi Gensana (CF Palautordera)
  • Migcampistes: Víctor Morals (CP Sant Cristòbal), Rubén Romera (AE Ramassà), Aleix Colom (CF Vilanova), Sergio López (FC Cardedeu B), Roger Castellvell (FC Cardedeu), Alan Garcia (CF La Torreta), Segio Sánchez (CF Parets).
  • Davanters: Jaume Juanola (UE Canovelles), Aitor Garcia (CF Caldes), Arnau Fortuny (AEC Manlleu), Litus (CF Parets) i Ylias Kariach (CE Llerona).

El sistema per escollir els jugadors i les jugadores que participen a les seleccions del Vallès Oriental és "100% democràtic - apunta el director de la Jornada del Vallès, Jordi Calls-, ja que per confeccionar els combinats fem votar tots els capitans i els entrenadors de la comarca."

 

Arxivat a: Esports
Cartell 3a Festa del Futbol del Vallès Oriental
Un partit de la passada edició
Darrera actualització d’aquest contingut: 10/07/2020 a les 12:06h
Plan Avanza 2

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)