Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Els càrrecs electes acomiaden la legislatura 2015-2019

12/06/2019

Un ple extraordinari ha servit per reconèixer la feina dels regidors i les regidores que han estat al consistori els últims quatre anys

El proper dia 15 de juny es farà el ple de constitució del nou Ajuntament de les Franqueses. En aquesta sessió es decidirà qui serà el nou alcalde del municipi. Abans, però, aquest dimarts, un ple extraordinari ha servit per reconèixer la tasca de tots els càrrecs electes dels últims quatre anys i acomiadar els regidors i les regidores que no repetiran a la següent legislatura.

L’alcalde en funcions, Francesc Colomé, ha començat fent un balanç d’aquests quatre anys, com va començar la legislatura i destacant que, tot i les diferències que hagin pogut sorgir, sempre hi ha hagut diàleg, compromís i dedicació per les Franqueses. Colomé també ha destacat que tenir representació a l’Ajuntament és un privilegi i ha volgut agrair a tothom la confiança dipositada en els representants electes. L’alcalde en funcions també ha destacat que, entre tots, han sabut pacificar la vida política al municipi. Per acomiadar aquesta legislatura, Colomé ha lliurat als regidors i les regidores una escultura amb la façana de l’Ajuntament de les Franqueses, símbol d’unió de tots els pobles, i una fotografia també de l’edifici.

L’acte ha estat especialment emotiu pels regidors i regidores que no continuaran la propera legislatura: Ferran Jiménez (PDeCAT-Demòcrates); Rosa Maria Pruna (PDeCAT-Demòcrates); Marta Esperanza Ilona Edel (PP); Elisabet Pericas (ILFC-E); Èlia Montagud (ILFC-E); Àlex Vega (ILFC-E); Rosa Cassà (ERC-AM) i Francesc Torné (CpF). Durant les seves intervencions, tots han agraït l’oportunitat de ser representants al consistori. Marta Esperanza Ilona Edel ha agraït el seu tracte a l’alcalde, Francesc Colomé, i ha demanat a l’oposició que “prevalgui sempre el factor humà”. Rosa Maria Pruna i Ferran Jiménez, regidors al govern aquesta legislatura que acaba, han destacat que, tot i les divergències polítiques, sempre hi ha hagut respecte. “Fer poble és molt important. No importa el color polític. Ha estat un plaer molt gran”, ha destacat Pruna. “No continuaré en la vida política activa. El que m’ha deixat aquesta legislatura és la proximitat amb l’àmbit social. Ara em toca retornar tot això que he rebut a la societat”, ha dit Jiménez, que també ha volgut fer un reconeixement a l’exalcalde Francesc Torné pels seus anys de dedicació al municipi. Per la seva banda, Elisabet Pericas i Àlex Vega han agraït la dedicació a dos companys que també han format part del seu partit i presents a la sala, Ferran Gontán i Germán López. “Ens emportem un molt bon treball en equip. Seguirem treballant per les Franqueses, que és la nostra tasca”, ha assegurat Pericas. “Des de la diversitat hem intentat arribar a consensos”, ha destacat Vega.  Un regidor que sí continuarà a la següent legislatura, Juan Antonio Corchado (PSC), també ha volgut dedicar unes paraules als companys, tant del govern com de l’oposició. “Vull agrair la vostra feina. Us animo a continuar treballant des del cor per les Franqueses”, ha dit.

El proper ple se celebrarà el 15 de juny, a les 12 hores. En aquesta ocasió, es farà el ple de constitució de l’Ajuntament de les Franqueses del Vallès.

Arxivat a: Ajuntament
Ple de comiat legislatura 2015-2019
Ple de comiat legislatura 2015-2019
Ple de comiat legislatura 2015-2019
Ple de comiat legislatura 2015-2019
Ple de comiat legislatura 2015-2019
Ple de comiat legislatura 2015-2019
Ple de comiat legislatura 2015-2019
Ple de comiat legislatura 2015-2019
Ple de comiat legislatura 2015-2019
Ple de comiat legislatura 2015-2019
Ple de comiat legislatura 2015-2019
Darrera actualització d’aquest contingut: 12/12/2019 a les 10:42h
Plan Avanza 2

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)