Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Afectacions de trànsit avui divendres, dia 7, per la Romeria del Rocío

07/06/2019

Atenció a les prohibicions d'estacionament al carrer de Ponent i de Navarra i a les restriccions de trànsit

Els dies 7, 8 i 9 de juny la Hermandad Rociera de Bellavista celebra la Romería de Nuestra Señora del  Rocío al bosc de Can Ribas. Per a aquesta activitat es preveuen les restriccions de trànsit que detallem a continuació.


Recorregut de la Romería. Dia 7, a partir de les 18.30 h

Sortida - Centre Cultural de Bellavista situat al carrer Navarra en contra direcció > carrer de la Ronda > Pg. d’Andalusia > carrer de Ponent accés contra direcció (celebració de la missa) > carrer de Girona > carrer del País Basc > carrer d’Aragó > Plaça d’Espanya > carrer del Pont de Bellavista  > av. de Girona > rotonda de Can Mònic > carrer de la Riera > carrer de Céllecs > carrer de Tagamanent > av. de l’Ajuntament > pl. de l’Ajuntament (aturada, ofrena de flors i Recepció a l'Alcalde ) > carrer del Molí > camí antic de Vic > Bosc de Can Ribas (final de recorregut).

Prohibició d'estacionament

Divendres 7, de 14 a 22 h: carrer de Ponent davant la parròquia de Sant Francesc d’Assís, per la celebració d'actes religiosos.

Divendres 7, de 14 a 20 h: carrer de Navarra davant el Centre Cultural de Bellavista.

Restriccions de la circulació

Ja que els actes previstos divendres a la tarda són força dinàmics, es preveuen restriccions temporals de la circulació als carrers afectats pel recorregut. 
Es realitzaran desviaments pels carrers adjacents a les vies afectades.

Per qualsevol dubte relacionat amb la mobilitat, podeu contactar trucant al telèfon de la Policia Local 938 467 575, per correu electrònic (Necessites javascript per veure aquest correu-e) o xarxes socials Twitter @plfranqueses Facebook https://www.facebook.com/pages/plfranqueses.

Arxivat a: Seguretat Ciutadana
Afectacions de trànsit Romería del Rocío
Darrera actualització d’aquest contingut: 25/04/2024 a les 20:27h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)