Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

L'EMM encara el final de curs superant el centenar d'alumnes matriculats

03/06/2019

El curs 2019-2020 consolidarà el model educatiu implantat enguany i ampliarà les activitats obertes al municipi

El final de curs a l'Escola Municipal de Música "Claudi Arimany" està resultant un reflex fidel de com s'han desenvolupat aquests darrers nou mesos d'implementació del nou model educatiu. D'una banda, l'EMM ja ha superat el centenar d'alumnes matriculats i d'una altra, aquesta primavera està sent un continu d'activitats obertes i concerts i exhibicions als carrer. De fet, aquesta activitat frenètica és el resultat d'aplicar un dels principis del model de l'escola: ser un agent promotor de la vida cultural i musical al municipi.
Durant el mes d'abril, l'EMM va ser protagonista d'una tarda sencera d'activitats a l'edifici de l'Escorxador com a part del programa de la Festa de la Música i la Dansa, a banda, d'acompanyar musicalment algunes de les actuacions de la festa a la plaça de l'Espolsada. També ha participat en el cicle "Fem camí en l'educació en família" amb una xerrada sobre els beneficis de la pràctica musical en el desenvolupament dels infant i ha organitzat un concert participatiu dins el cicle Escenifica't de l'Espai Zero. Durant la Fira de Sant Ponç, ha realitzat tallers, concerts i ha participat en la cantata dels alumnes de 2n de Primària de les escoles del municipi. Al juny omplirà el Teatre Auditori de Bellavista amb el concert de final de curs (15 de juny a les 17 h).
Enguany, s'ha tornat a engegar l'activitat de colònies, en la què els alumnes han pogut aprofundir en l'aprenentatge musical durant un cap de setmana i del 9 al 12 de juliol es realitzaran tot un seguit d’activitats musicals adreçades a joves, en el marc d’Activa l’Estiu a l’Espai Zero al Centre Cultural de Bellavista.
L'Escola Municipal de Música és defineix com a un centre obert a tota la ciutadania i que ofereix una gran varietat d'estils musicals i d'instruments adaptats a totes les edats i nivells d'aprenentatge. El mètode pedagògic es basa en la pràctica i en la funcionalitat i dóna preeminència als conjunts instrumentals i vocals com a eixos vertebradors de l'aprenentatge dels alumnes.
L'oferta educativa comença pels més petits amb grups per a nadons. També hi ha grups des de sensibilització musical fins a aprofundiment, oberts a totes els edats, així com classes d'instruments i veu individuals i grupals.
L'EMM manté la possiblitat de matrícula oberta durant tot el curs. Us hi podeu posar en contacte presencialment a la pl. de l'Escorxador, 1, els dilluns i els dimecres de 17 a 20 h; per telèfon al 938 465 636 o per correu electrònic a (Necessites javascript per veure aquest correu-e).

Arxivat a: Educació
Escola Municipal de Música
Darrera actualització d’aquest contingut: 25/09/2020 a les 08:15h
Plan Avanza 2

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)