Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Obertes les inscripcions de la 33a edició de la Cursa Bellavista, que se celebra el 16 de juny

28/05/2019

També es pot optar per participar a la Marxa, caminant o bé en la modalitat de marxa nòrdica

El Grup de Fondistes Bellavista organitza, el 16 de juny, la 33a edició de la Cursa de Bellavista i la cinquena Marxa de les Franqueses. Tant  la cursa com la marxa, que es pot fer caminant o bé com a marxa nòrdica, ofereixen l’opció d’escollir entre el circuit de 5 o de 10 km.

En tots els casos, la sortida serà des de la plaça Major de Bellavista, a les 8.30 h els participants a la cursa i 5 minuts més tard pels que prenen part en la marxa.  El recorregut serà pels carrers i camins de Bellavista i rodalies, amb arribada al mateix punt de sortida.

Pel que fa a la recollida de dorsals i la bossa del corredor es lliurarà el mateix dia, fins a les 8.20 h, a la plaça Major. Tots els participants rebran com a obsequi una samarreta tècnica, entrepans, begudes, aigua i aperitius, productes de les entitats col·laboradores i entrada gratuïta a la piscina municipal.

Les inscripcions ja estan obertes, fins al dia 13 de juny, i  es poden fer per  Internet a l’adreça: www.cursabellavista.com.  El preu de la inscripció avançada és de 12 euros i de 15 euros el mateix dia de la cursa.

Arxivat a: Esports
Cartell de la Cursa Bellavista
Darrera actualització d’aquest contingut: 10/07/2020 a les 12:06h
Plan Avanza 2

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)