Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Millores a les Antigues Escoles de Corró d'Amunt

28/05/2019

L'edifici ha patit diverses intervencions per millorar espais i ampliar-ne d'altres

Les darreres intervencions a les Antigues Escoles de Corró d'Amunt han permès optimitzar espais i millorar zones com les de l'escenari, per exemple. Aquestes són només dues de les zones de l'equipament on s'ha fet feina però les actuacions han afectat altres espais.

S'han reparat les filtracions d'aigua que s'havien detectat. S'ha creat una zona de magatzem gràcies a l'enderroc de la xemeneia de la casa de la mestra. En aquest espai i al vestíbul també s'han arranjat les instal·lacions, els revestiments i la pintura. Pel que fa a la sala de l'escenari, s'ha substituït el teló, s'ha instal·lat una nova taula de so, un micròfon i s'ha renovat la il·luminació de l'escenari. També s'ha fet un repàs a la pintura.

Arxivat a: Ajuntament, Obres i Serveis
Casa de la mestra de Corró d'Amunt
Darrera actualització d’aquest contingut: 10/07/2020 a les 12:06h
Plan Avanza 2

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)