Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

La plaça Major de Bellavista s'omple d'activitats amb el festival solidari "Viure-ho tot"

27/05/2019

Malgrat la pluja, el festival organitzat per l'associació Recrea't de l'Institut Lauro no suspèn cap de les activitats programades

Més de 30 activitats entre les les 11 i les 20 h, una dotzena d'entitats implicades, una quinzena d'artistes sobre l'escenari i un objectiu, la solidaritat. Aquest és el resum del que s'ha viscut aquest dissabte a la plaça Major de Bellavista. És el festival "Viure-ho tot" organitzat per l'associació Recrea't de l'Institut Lauro i que ha recollit fons per diveses entitats i organitzacions de cooperació com Open Arms, El poble ajuda al poble o el Xiprer.

El festival ha programat fins a una 30a d'activitats com tallers, xerrades, debats, concerts, exhibicions... Hi han participat entitats de les Franqueses: Diables els Encendraires, el Gegants de les Franqueses, Guillots i Suats, Sardanistes Franquesins, l'Associació Mirall, Feminisme d'Acció Social, Gente del Barrio de Bellavista. D'altres com els Pilaus, Open Arms, el Poble Ajuda el Poble, ICIP, la Societat Coral Amics de la Unió, el Casal Lambda, Fundació Mona, els Caus Cooperativa o Pallasos en Rebeldía. Per l'escenari ha passat Doctor Basilio, els Mots, Isa García, Pablowski, Xavi Lozano, Tomás Córdova, Sandra Jurado, Sommeliers, Kids from Mars i Pulmon Beatbox.

Els organitzadors, Recrea’t., són una agrupació d’alumnes i professors de l’Institut Lauro que, des de 2016, busca conscienciar sobre la nostra societat i fer servir l’art com a eina de transformació social. 

Arxivat a: Educació
Festival Viure-ho tot 6
Festival Viure-ho tot 1
Festival Viure-ho tot 2
Festival Viure-ho tot 3
Festival Viure-ho tot 4
Festival Viure-ho tot 5
Festival Viure-ho tot 7
Festival Viure-ho tot 8
Festival Viure-ho tot 9
Festival Viure-ho tot 10
Festival Viure-ho tot 11
Festival Viure-ho tot 12
Festival Viure-ho tot 13
Festival Viure-ho tot 14
Darrera actualització d’aquest contingut: 29/09/2020 a les 14:45h
Plan Avanza 2

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)