Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

El 31,38% de l'electorat de les Franqueses ja ha dipositat el seu vot per les municipals i el 31,36% a les europees

26/05/2019

Les dades de les 14 h. confirmen un lleu increment de la participació respecte a les municipals de 2014 i força important respecte les europees de 2014

A les 14 h. la participació a les eleccions municipals és un 4,5% superior a les dades del 2015. Entre les 9 i les 14 han votat un total de 4.461 electors, el que suposa un 31,38% del cens, davant el 27% que el 2015 a la mateixa hora havien votat. Els col·legis que han rebut més vots són el Joan Sanpera i Torras, on ja ha votat el 36,5% del cens i a les Antigues Escoles de Marata, on ho ha fet el 45%.

Pel que fa a les eleccions europees, la participació a les 14 h. és del 31,36%, més 10 punt per sobre de la participació a la mateixa hora al 2014. Els col·legis amb més participació són també el Joan Sanpera i Torras i les Antigues Escoles de Marata.

Els col·legis electorals continuaran oberts fins a les 20 h. Com en les passades Eleccions Generals, s'han habilitat 24 meses repartides en 7 col·legis: l'Escola Joan Sanpera i l'Escola Guerau de Liost a Corró d'Avall, l'antiga escola Bellavista i l'Escola Bellavista-Joan Camps a Bellavista, les Antigues Escoles de Llerona a Llerona, les Antigues Escoles de Corró d'Amunt a Corró d'Amunt i les Antigues Escoles de Marata a Marata. Per a aquests comicis hi ha 14.066 electors que podran decidir a les europees i 14.082, a les municipals. Els votants es trobaran paperetes de 32 candidatures al Parlament Europeu i 8 a l'alcaldia. Per tal de poder exercir el dret a vot, cal portar l'original d'un document identificatiu oficial (DNI, passaport, NIE...), per conèixer la mesa adjudicada, la targeta del cens o demanar-ho als representants públics del col·legi, tot i presentant el DNI.

Durant la tarda, funcionarà un servei d'ambulància per acostar persones amb mobilitat reduïda fins als col·legis. El servei es pot demanar, el mateix diumenge, al telèfon 938 467 179 o directament als col·legis electorals.

Des de l'àrea de Comunicació, Premsa i Imatge de l'Ajuntament de les Franqueses es donarà informació sobre participació també a les 18 h, i, en finalitzar el recompte de vots, també s'informarà dels resultats definitius. El recompte s'iniciarà en tancar el col·legis electorals primer, amb l'escrutini europeu, sincronitzat a tots els països de la UE, i, en acabar, s'iniciarà l'escrutini de les eleccions municipals. Tota la informació s'actualitzarà al web municipal, a l'apartat de notícies.

Arxivat a: Ajuntament
Eleccions municipals i europees 2019
Darrera actualització d’aquest contingut: 17/09/2019 a les 15:47h
Plan Avanza 2

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)