Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Quatre plates i un or del CN Les Franqueses, a l'Europeu de Sant Petersburg

13/05/2019

La capitana de la selecció espanyola, Txell Mas recull la copa a la segona millor selecció de la competició

Quatre plates i un or ha estat el balanç de les components de sincronitzada CN Les Franqueses Txell Mas, Cecilia Jiménez i Pau Ribes, a la Copa d'Europa LEN, disputada a Sant Petersburg del 10 al 12 de maig, amb la selecció espanyola.

El millor resultat per al CN Les Franqueses ha estat l'or aconseguit per Txell Mas i Cecilia Jiménez en la final de Highlight, amb la coreografia a ritme d'AC/DC, juntament Paula Ramírez, Berta Ferreras, Leyre Abadía, Iris Tió, Blanca Toledano, Elena Meián, Carmen Juárez i Abril Conesa.

Txell Mas també ha assolit dues plates, una en equip tècnic, interpretant 'Namasté', i una altra en rutina lliure, en tots dos casos per darrere de la selecció russa. Finalment, en duet mixt, Pau Ribes ha aconseguit una doble medalla de plata, fent parella amb Emma Garcia.

La capitana de la selecció absoluta, Txell Mas, ha recollit a Sant Petersburg la copa a la segona millor selecció d’aquest campionat, per darrere de Rússia.

Ara, el proper compromís amb presència del CN Les Franqueses serà l'internacional Trofeo Infantas de natació artística que se celebrarà a la piscina Sant Jordi, del 31 de maig al 2 de juny, competició que serivirà també de preparació per al Mundial, que es disputarà a Gwangju (Corea del Sud), del 12 al 18 de juliol.

Arxivat a: Esports
Cecilia Jiménez, Txell Mas i Pau Ribes, a Sant Petersburg
Darrera actualització d’aquest contingut: 28/05/2020 a les 22:32h
Plan Avanza 2

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)