Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

La britànica Katy Dunne venç el Torneig Internacional Les Franqueses

06/05/2019

S'ha imposat en la final a la cap de sèrie del torneig, Paula Badosa

La britànica Katy Dunne, 299 del rànquing WTA, s'ha proclamat, aquest diumenge, vencedora del Torneig Internacional Les Franqueses, en superar a la final la catalana Paula Badosa, en dos sets: 7-5 i 6-3. Dunne s'ha imposat contrapronòstic a Badosa, cap de sèrie del torneig, 124 de la WTA i guanyadora de la passada edició, amb un joc més agressiu i molt més eficaç. 

En dobles, la victòria ha estat per la parella formada per la francesa Jessica Ponchet i la britànica Eden Silva, que ha vençut amb solvència a la final les britàniques Jodie Anna Burrage i Olivia Nichols, també en dos sets, 6-3 i 6-4.

El Torneig Internacional Les Franqueses, enguany dotat amb 60.000 dòlars, gràcies a la col·laboració de l'Ajuntament de les Franqueses i a la Diputació de Barcelona, ha comptat amb una gran afluència de públic durant la setmana, però especialment el dimecres i dissabte i diumenge, amb la disputa de les finals. L'alt nivell de les jugadores ha ofert grans moments de joc en aquesta competició, la més important en pista ràpida que es disputa a Espanya.

El Torneig Internacional les Franqueses s'ha clos amb el lliurament de premis a les guanyadores i finalistes, a càrrec de les autoritats assistents: el president de la Federació Espanyola de Tennis, Miguel Díaz; el president de la Federació Catalana de tennis, Jordi Tamayo; el cap de gabinet de la Secretaria General de l'Esport, Quim Perisé; la diputada d'Esports de la Diputació de Barcelona, Maite Fandos; l'alcalde de les Franqueses, Francesc Colomé, i el regidor d'Esports de l'ajuntament de les Franqueses, Juan Antonio Corchado.

Arxivat a: Esports
Torneig Internacional Les Franqueses
Katy Dunne
Guanyadores de dobles
Guanyadores
Darrera actualització d’aquest contingut: 24/01/2020 a les 10:11h
Plan Avanza 2

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)