Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

La 7a Jornada de Futbol Femení Vallès Oriental aplega 130 participants

02/05/2019

Les jugadores del FC Barcelona, Gemma Font i Meritxell Font, ambaixadores de la matinal

Un total 130 jugadores han gaudit de la matinal de futbol de la 7a Jornada de Futbol Femení del Vallès Oriental que ha tingut lloc aquest dimecres, al camp de futbol de la Zona Esportiva de Llerona.

La jornada, coordinada pel CE Llerona, s’ha adreçat a jugadores de 6 a 14 anys i ha consistit en sessions d’iniciació adreçades a una trentena de jugadores i de tecnificació, en funció del nivell de les practicants. Tot seguit, s’han disputat els partits de les seleccions sub12 i sub14 del Vallès Oriental, que s’han enfrontat a l'aleví i a l'infantil del CE Llerona, respectivament, amb el resultat de 3 a 3 en tots dos casos.

La matinal ha comptat amb la presència de les jugadores vallesanes del FC Barcelona, Gemma Font i Meritxell Font, que han estat ambaixadores d'honor de la matinal. Gemma Font, jugadora del Barça B a la Segona Divisió Nacional, ha explicat que és important celebrar jornades d'aquest tipus per "potenciar el futbol femení". Per la seva part, Meritxell Font, que milita al Juvenil A, ha afegit que "és una oportunitat per donar a conèixer el futbol femení i que creixi encara més".

Organitzada per la Federació Catalana de Futbol, la 7a Jornada de Futbol Femení, s’ha celebrat simultàniament en 15 seus federatives a tot Catalunya i ha comptat amb una participació global de 1.913 jugadores. 

La iniciativa s’emmarca en la campanya ORGULLOSA, que es va iniciar amb 3.000 llicències federatives femenines i que actualment en suma 11.000. Precisament, la comarca del Vallès Oriental, amb 800 llicències federatives, és una de les delegacions més importants pel que fa a nombre de jugadores i, en concret, el CE Llerona amb 150 llicències, és el tercer equip de Catalunya en aquest sentit.

Fotos: FCF

Arxivat a: Esports
Jornada Futbol Femení
Jornada Futbol Femení
Jornada Futbol Femení
Jornada Futbol Femení
Darrera actualització d’aquest contingut: 10/07/2020 a les 12:06h
Plan Avanza 2

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)