Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

El Teatre Auditori de Bellavista tindrà un nou sistema de climatització

26/04/2019

El dilluns s'inicien les obres per substituir l'antiga maquinària avariada

Aquest dilluns comencen les obres de substitució del sistema de climatització al Teatre Auditori de Bellavista. L’actuació consistirà en l’eliminació de tota la maquinària existent, ubicada a la terrassa de l’edifici, per un nou sistema amb millors prestacions i eficiència energètica. El nou aparell realitzarà tot el tractament d’aire i de climatització connectant amb els conductes existents, amb l'objectiu de donar servei al Teatre Auditori. La climatització i ventilació a la resta d'aules i dependències de l'equipament s'abordaran en una altra fase.

La tasca de substitució serà especialment difícil per les grans dimensions i tonatge dels aparells. En aquest sentit, tot i que no es preveu una afectació molt gran a les zones d’accés públic de l’edifici ni en el trànsit rodat, en moments puntuals de l’execució, coincidint amb l’enretirada de la maquinària existent i la implantació de la nova, hi haurà treballs amb una grua de gran tonatge des de la plaça del Centre Cultural de Bellavista del carrer Navarra. Aquestes afectacions seran expressament senyalitzades.

El canvi de sistema de climatització ha vingut motivat per l’avaria del sistema existent, la qual cosa provocava un mal funcionament i una despesa elevada en constants reparacions. Es preveu que l’actuació, que té un cost de 93.939,29 euros (IVA inclòs), estigui enllestida a finals de juny.

Arxivat a: Obres i Serveis
La nova climatització estarà en funcionament aquest estiu
Darrera actualització d’aquest contingut: 29/05/2020 a les 08:57h
Plan Avanza 2

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)