Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

En funcionament l'enllumenat públic de la zona nord del Pla de Llerona

25/04/2019

L'actuació suposa una millora significativa de la seguretat dels camins

Aquesta nit ha entrat en funcionament el nou enllumenat públic de la zona nord del Pla de Llerona. L'actuació ha consistit en la col·locació de 59 fanals, amb enllumenat tipus LED, amb el corresponent desplegament de la xarxa elèctrica d’enllumenat públic mitjançant una instal·lació aèria amb pals de fusta.

Atès que es tracta d'un espai protegit pel que fa a la contaminació lumínica, els 7 fanals més propers al riu, els de més exigència mediambental, són d'una tipologia específica. La resta, un total de 52, són de temperatura de coloer3.000 K, en resposta als requeriments per a una zona d'alta protecció.La instal·lació, que es va iniciar a principis de març, ha  tingut un cost de 63.313,46 euros.

Arxivat a: Ajuntament, Obres i Serveis
Enllumenat Llerona
Enllumenat Llerona
Enllumenat Llerona
Darrera actualització d’aquest contingut: 29/05/2020 a les 08:57h
Plan Avanza 2

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)