Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

El Torneig Internacional Femení les Franqueses es presenta al Godó

24/04/2019

La competició tindrà lloc a les instal·lacions del Club Tennis Els Gorchs del 29 d'abril al 5 de maig

El VIII Torneig Internacional les Franqueses del Vallès ha estat presentat avui dimecres en el marc del Barcelona Open Banc Sabadell, 67è Trofeu Conde de Godó. L'acte, que ha tingut lloc a l'estand de la Generalitat del village, ha comptat amb la presència del director del Consell Català de l'Esport, Toni Reig; la delegada d'esports de la Diputació de Barcelona, Maite Fandos; el director esportiu de la Real Federación Española de Tenis, Javier Soler; el president de Federació Catalana de Tenis, Jordi Tamayo; el president del CT Els Gorchs, Jaume Marquès, i l'alcalde de les Franqueses, Francesc Colomé.

Al llarg de la presentació, Marquès ha fet un agraïment extensiu a totes les institucions que donen suport al torneig i ha recordat els inicis del mateix. Per la seva part, Francesc Colomé ha reconegut l'esforç que suposa organitzar un torneig d'aquestes característiques, el més important femení en pista ràpida de tot Espanya i que, com a conseqüència d'això, les Franqueses estigui situat en el mapa del tennis femení internacional.

El VIII Torneig Internacional les Franqueses del Vallès, 60.000 dòlars, tindrà lloc a les instal·lacions del Club Tennis Els Gorchs, del 29 d’abril i al 5 de maig, amb la presència de tennistes del Top 100 i 300 internacional.

Arxivat a: Esports
Presentació al Godó
Darrera actualització d’aquest contingut: 29/05/2020 a les 08:57h
Plan Avanza 2

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)