Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Diada de Sant Jordi als casals d'avis, residència i centre de dia de les Franqueses

23/04/2019

L'alcalde, Francesc Colome i els regidors, Rosa Pruna i Juan Antonio Corchado reparteixen llibres i roses

Com és tradició per Sant Jordi, l'alcalde de les Franqueses, Francesc Colomé, juntament amb la regidora de Gent Gran, Rosa Pruna i el regidor i primer tinent d'alcalde, Juan Antonio Corchado han lliurat la rosa i el llibre a totes les persones que s'han acostat aquest matí fins als casals d'avis de Bellavista i de Corró d'Avall. La regidora Pruna també ha repartit roses i llibres a la residència i el Centre de Dia de les Franqueses, llocs on s'ha treballat la diada amb manualitats, punts de llibres i roses per posar a la solapa. 

Enguany, com a novetat, hi ha hagut roses i llibres tant per als homes com per a les dones. El llibre escollit, en aquesta ocasió, ha estat el darrer de la Col·lecció Les Franqueses, titulat Del somni republicà a la foscor de la dictadura. Francesc Montserrat Fontcuberta, alcalde de les Franqueses (1936-1938), escrit per Helena Saavedra Mitjans.

Al Casal d'Avis de Bellavista, la Dolores, l'Elvira i en José han volgut presentar davant tots els assistents, una vuitantena, els seus poemes; mentre que al Casal de la Gent Gran de les Franqueses s'ha instal·lat una paradeta amb llibres i hi han assistit 130 persones. L'animat matí de Sant Jordi ha finalitzat en tots dos centres amb un piscolabis i a la tarda, amb havaneres i rom cremat al Casal de la Gent Gran de les Franqueses.

A la tarda, al Centre Social de Llerona, hi ha hagut lectura de poemes i repartiment de roses i llibres per part de la regidora i l'alcalde. La celebració ha finalitzat amb un petit berenar.

Podeu consultar la galeria de fotografies aquí 

Arxivat a: Ajuntament
Sant Jordi 2019
Sant Jordi 2019
Sant Jordi 2019
Sant Jordi 2019
Sant Jordi 2019
Sant Jordi 2019
Sant Jordi 2019
Sant Jordi 2019
Sant Jordi 2019
Sant Jordi 2019
Sant Jordi 2019
Sant Jordi 2019
Sant Jordi 2019
Sant Jordi 2019
Diada Sant Jordi
Diada Sant Jordi
Diada Sant Jordi
Diada de Sant Jordi
Darrera actualització d’aquest contingut: 19/07/2019 a les 15:14h
Plan Avanza 2

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)