Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Reunió informativa per als membres de les meses electorals per les eleccions del 28 d'abril

23/04/2019

Tindrà lloc el 24 d'abril, a les 20 h, a la Masia Can Ribas

Les persones que han resultat assignades per formar part de les meses electorals per les Eleccions Generals del 28 d'abril queden convocades a una reunió informativa demà dimecres, 24 d'abril, a la sala d'Actes de la Masia Can Ribas (camí antic de Vic, número 10, de Corró d'Avall), a les 20 h.

Tot i que la sessió no és d'assistència obligatòria, sí que és recomanable, ja que es tractaran temes pràctics, com els horaris de constitució de les meses, la retribució,  el color de les butlletes de votació i l'ordre fixat d'introducció, l'acta de constitució i les diferents tasques dels càrrecs, la neutralitat dels membres de les meses, l'acta d'escrutini... També es resoldran dubtes i situacions imprevistes, com el fet que un votant no estigui en la llista del cens electoral.

Cal apuntar que durant la jornada electoral, els membres de les meses estaran assistits per personal de l'Ajuntament de les Franqueses. Per qualsevol dubte o aclariment es pot enviar un correu electrònic a: (Necessites javascript per veure aquest correu-e) o bé trucar al: 938 467 179

Podeu consultar, en el document adjunt, informació pràctica per als membres de les meses de les Eleccions Generals el 28 d'abril.

 

Arxivat a: Ajuntament
Reunió meses electorals Eleccions 28A

Arxius adjunts

Darrera actualització d’aquest contingut: 02/06/2020 a les 11:46h
Plan Avanza 2

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)