Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Comencen les obres del nou pas de vianants de Mil Pins

23/04/2019

La Diputació de Barcelona, titular de la via, millorarà els accessos a l'alçada del camí de Can Mariano i realitzarà accions per pacificar el trànsit.

Avui s'inicien les obres a la BV 5151, carretera de Cànoves, a l'alçada de Mil Pins. Les actuacions tenen com a objectiu crear un accés per a vianants a la cruïlla amb el camí de Can Mariano i pacificar el trànsit.

Per fer-ho es senyalitzarà un pas de vianants que permetrà creuar la carretera de Cànoves en aquest punt. S'hi construiran dues esquenes d'ase, abans i després del pas de vianants i amb senyalització horitzontal, per a reduir la velocitat dels vehicles. També s'hi instal·laran senyals d'advertència verticals i il·luminació. A més a més, a la vorera dreta, en sentit Cànoves, es crearà un gual per a vianants per a millorar l'accessibilitat i a la vorera esquerra, a la cruïlla amb el camí de Can Mariano, actualment un voral, s'hi construiran unes orelles per donar continuïtat i fer accessible l'accés des del camí al pas de vianants.

L'obra és fruït d'una demanda dels veïns de la zona i d'un estudi previ en el què es confirmava que el volum de trànsit diari és elevat i la velocitat, important, en una zona utilitzada com a ruta escolar i d'accés al nucli de Mil Pins.

Està previst que les obres durin 3 mesos i no es preveuen afectacions importants al trànsit. El pressupost de l'actuació és d'uns 23.000 euros, sufragats per l'Ajuntament i la Diputació.

 

Arxivat a: Obres i Serveis
Localització del pas de vianants
Cruïlla de la BV5151 i el camí de Can Mariano on s'hi col·locaran unes orelles
Abans i després del pas de vianants s'hi instal·laran dues esquenes d'ase
Darrera actualització d’aquest contingut: 29/05/2020 a les 08:57h
Plan Avanza 2

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)