Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Tall d'aigua a Bellavista, aquest dimecres

16/04/2019

La neteja del dipòsit obliga a tallar el subministrament entre les 8 i les 16 h.

Bellavista és veurà afectat per un tall programat en el subministrament de l'aigua potable, demà dimecres, 17 d'abril. Els operaris de l'empresa d'abastament d'aigua treballaran durant tot el matí en la neteja dels dispòsits que donen servei a la zona. El tall està previst entre les 8 i les 16 h. Els edificis afectats han estat informats amb un avís a les porteries, però la previsió és que l'afectació es produeixi a bona part de Bellavista. Les feines es fan durant aquesta setmana per evitar afectacions en escoles i altres serveis que, durant les vacances de Setmana Santa, romanen tancats. Sorea posa a disposició dels usuaris el telèfon d'avaries, el 900 304 070.

Arxivat a: Obres i Serveis
Avís de Sorea a Bellavista
Darrera actualització d’aquest contingut: 29/05/2020 a les 07:46h
Plan Avanza 2

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)