Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Exposició pública de les llistes electorals provisionals

11/04/2019

Les llistes es poden consultar fins al 15 d'abril

Ja es poden consultar les llistes del cens electoral per a les Eleccions Municipals i Europees del 26 de maig. La consulta de les dades censals té la finalitat de formular la reclamació sobre possibles errors, inclusions o exclusions en les llistes. La consulta es pot fer presencialment o per internet:

- Al Servei d'Atenció a la Ciutadania (SAC) de l'edifici de l'Ajuntament (carretera de Ribes, 2) i a Bellavista (carrer del Rosselló, 39) en horaris d'oficina. És imprescindible la identificació de la persona interessada.

- A través del web de l'Ajuntament amb certificat digital.

Enguany, també es pot demanar l'exclusió o inclusió a les còpies del cens electoral que s'entreguin als representants de les candidatures per realitzar enviaments postals de propaganda electoral. Aquest tràmit es pot fer presencialment al SAC o per internet amb certificat digital.

Arxivat a: Ajuntament
Municipals 2019

Arxius adjunts

Darrera actualització d’aquest contingut: 20/09/2019 a les 15:48h
Plan Avanza 2

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)