Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Restriccions de trànsit pel Gran Premi Primavera KH-7 de ciclisme

10/04/2019

Aquest diumenge, 14 d’abril, a partir de les 9 hores, se celebra a les Franqueses la prova ciclista Gran Premi de Primavera KH-7. La sortida i arribada estarà situada a la Ctra. de Ribes, davant l'Institut Til·lers. És per aquest motiu que hi haurà restriccions en el trànsit rodat.

El recorregut de la cursa, té previst el següent itinerari:

Sortida: Ctra. Ribes (zona de la rambla) davant de l’IES Til·lers -  Ctra. de Ribes fins a la cruïlla del camí del Turó de les Mentides - Camí del Turó de les Mentides fins al camí Veïnal de Marata - Camí Veïnal de Marata fins a la cruïlla de la Ctra. de Cànoves (Bv-5151) - Ctra. de Cànoves fins a Corró d'Amunt. Sortida del municipi.

Tornada: Carretera de Cardedeu (C251)  fins al camí de Can Carreró - Camí antic de Cardedeu fins a la cruïlla del camí Veïnal de Marata (Sandoz) i continuació fins a Marata - Des de Marata fins a la cruïlla de la Ctra. de Cànoves (BV5151) - Ctra. de Cànoves direcció Corró d'Avall fins a la cruïlla de de Ctra. de Ribes (estació de Renfe) - Ctra. de Ribes direcció Llerona.

Prohibició de circulació

- Carretera de Ribes en ambdós sentits, des de la rotonda sud de l’Ajuntament fins al carrer de l'Alba.

- Prohibició temporal pels següents carrers: Ctra. de Ribes, camí del Turo de les Mentides, camí Veïnal de Marata, Ctra .Bv-5151, camí antic de Cardedeu, camí de Can Carreró. 

Prohibició d'estacionament 

- Ctra. de Ribes (zona de la Rambla), direcció la Garriga.

- Carrer Joan Maragall, des del carrer de Sant Joaquim fins a la  Ctra. de Ribes.

Tot i les restriccions i recomanacions exposades, per motius organitzatius i de seguretat es poden produir modificacions d'última hora. Per qualsevol dubte podeu trucar al telèfon de la Policia el 938 467 575, enviar un correu electrònic a la següent adreça (Necessites javascript per veure aquest correu-e) o bé per xarxes socials Twitter @plfranqueses o Facebook https://www.facebook.com/pages/plfranqueses

Podeu consultar la notícia de la prova al següent enllaç

Arxivat a: Seguretat Ciutadana
Restriccions de trànsit Gran Premi Primavera KH-7
Darrera actualització d’aquest contingut: 25/02/2021 a les 21:04h
Plan Avanza 2

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)