Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Els accessos a Mil Pins, els Gorcs i Can Suquet tindran càmeres de videovigilància

04/04/2019

Els dispositius seran de control de vehicles i matrícules i, en cap cas, motivaran sancions

L’Ajuntament està acabant, durant aquesta setmana, d’acostar el subministrament elèctric als accessos a les urbanitzacions dels Gorcs, Mil Pins i Can Suquet, per abastir els dispositius de videovigilància en aquests tres punts. Aquestes tres càmeres permetran controlar els accessos i llegir les matrícules dels vehicles. Es tracta d’un sistema de vigilància sense motivació sancionadora que té com a objectiu millorar la seguretat.

Un cop arribi el subministrament elèctric, per a instal·lar i posar en funcionament les càmeres, caldrà obtenir el permís de la Comissió de Control dels Dispositius de Videovigilància de Catalunya (CCDVC) per a posar-les en funcionament. La CCDVC és l’òrgan consultiu i de control de la instal·lació d’aquest tipus de sistemes per part de les forces i cossos de seguretat a la via pública. L’òrgan vetlla per garantir el dret a la privacitat, intimitat i a la pròpia imatge dels veïns que es puguin veure afectats per aquests dispositius. Per tant, serà la comissió la que donarà l’autorització definitiva d’instal·lació i la que determinarà quins usos estan permesos.

Aquesta millora en la seguretat de Can Suquet, els Gorcs i Mil Pins forma part del contracte amb l’empresa que actualment gestiona el sistema del fotovermell.

Arxivat a: Obres i Serveis, Seguretat Ciutadana
Càmera de videovigilància
Darrera actualització d’aquest contingut: 07/08/2020 a les 09:39h
Plan Avanza 2

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)