Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Un programa educatiu pioner a Europa, al Centre de Formació d’Adults Bellavista

03/04/2019

El Visual Thinking Strategies s’aplica en el centre per a l’ensenyament de les llengües

El Centre de Formació d’Adults de Bellavista és un dels dotze centres de Catalunya que han incorporat aquest curs el programa educatiu pioner a Europa: Visual Thinking Strategies (Estratègies de Pensament Visual).

Es tracta d’una metodologia que es va iniciar als museus de Nova York per tal d’incrementar les capacitats interpretatives de les persones  en contemplar les obres. A Europa, concretament a Dinamarca, s’ha incorporat amb èxit en l’àmbit educatiu i a Catalunya una vintena d’escoles ja segueixen aquesta tècnica.

En el cas del Centre de Formació d’Adults Bellavista, el Visual Thinking Strategies s’ha començat a aplicar en  l’ensenyament de les llengües catalana i castellana i es concep com un projecte de llarg recorregut que continuarà els propers cursos.

Arxivat a: Educació
El professor Lluís Domènech i l'alumna Catalina, al MNAC
Darrera actualització d’aquest contingut: 29/05/2020 a les 15:12h
Plan Avanza 2

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)